De zeer geslaagde avond beginnen we met een drankje vooraf. We hebben voor het diner meer dan 100 mensen te gast! Daarna aan tafel: heerlijk diner en geanimeerde gesprekken. De Award “Proposal Team van het Jaar 2018” is gewonnen door een proposal team van Fujitsu; genomineerd waren ook teams van BSI|Econocom en Thales Nederland.  Het is zoals wordt opgemerkt: “een top avond”! Bovendien is er nog een indrukwekkende demonstratie door Hulphond Nederland, die door APMP NL tijdens dit jubileum gesponsord wordt. Ook worden 5 proposal managers in het zonnetje gezet omdat ze deze dag hun Foundation Level Certification hebben behaald!

Klik hieronder voor de foto-impressie:

Het congres met meer dan 120 bezoekers wordt geopend door onze voorzitter Wouter van Tienhoven. We hebben een aantal geweldige key-note sprekers als start: Generaal b.d. Peter van Uhm (Hulphond Nederland), Thomas Spoormans (Europese Commissie DG Growth) en Sjoerd Barnhoorn (Offerte Coach).

In totaal zijn er daarna maar liefst 13 presentaties/workshops die bezocht kunnen worden. Thema’s zijn niet alleen proposal management maar ook: contractmanagement, marketing, inkoop, bestuur & politiek, inkooprecht, praktijkcases en algemeen management.

Aansluitend zijn er key-notes van Richard Buijs (Strategic Proposals NL), Paulo Magina (OECD) en Frans van Seumeren (FC Utrecht, oud-directeur Mammoet).

Klik hieronder voor de foto-impressie: