De enige beroepsvereniging voor bid- & proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Vanaf de tweede helft van 2019 wordt een nieuw programma voor APMP certificering van kracht. Ben je van plan om binnenkort je Practitioner certificering te behalen, of ben je er al mee bezig? Dan is nu het moment om je in te schrijven voor een training! 

Graag maakt het bestuur van APMP NL haar leden attent op de laatste kans om deel te nemen aan de StrategicProposals NL training voor het certificeren op het APMP Practitioner niveau "oude stijl"  Op 21 maart a.s. wordt door Jon Williams deze laatste training gegeven. 

Voor informatie en deelname: zie: https://strategicproposals.nl/apmp-practitioner/ 

 

Overleef je?!

“Inkoop en verkoop noodgedwongen in het huwelijksbootje?”

Samenwerking en mindset essentieel voor het overleven van proposalmanagers, inkopers en salesmanagers als beroepsgroep, maar kunnen zij wel samenwerken?

APMP NL 15 jaarVolgens ingewijden kunnen deze beroepen inderdaad mogelijk verdwijnen in hun huidige vorm. Wat komt ervoor in de plaats in de toekomst? Anderen claimen dat de juiste mindset essentieel is voor een goede samenwerking tussen deze beroepsgroepen. Als dat zo is, wat is dan die juiste mindset?

De Association of Proposal Management Professionals (APMP) viert haar 15 jarig bestaan in Nederland met een interdisciplinair congres (jubileum.apmp.nl) dat opgebouwd is rond deze zeer actuele en urgente thema’s, waar de gehele wereld van vraag, aanbod mee te maken heeft. Het wordt daarom naar alle waarschijnlijkheid het belangrijkste congres voor deze beroepsgroep van 2019.

Het congres vindt plaats op 10 en 11 april 2019 in Bunnik.

Lees meer: APMP NL 15-jarig jubileum op 10+11 april 2019

Jaarverslag en ALV

   

Presentatie ALV en

 

Jaarverslag

 

beschikbaar! 

 

Lees hier verder.

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina