De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

 

APMP-leden profiteren van vele voordelen, zowel lokaal als wereldwijd, waaronder:

APMP CERTIFICERING

Het drieledige certificeringsprogramma van APMP is ontworpen om competenties en best practices aan te tonen die waarover APMP leden beschikken. Certificering toont je professionele status aan op het gebied van proposals, bids, tenders, business development en capturing.

KENNIS

Leden hebben 24/7 toegang tot de waardevolle APMP ‘Body of Knowledge’ (BOK), een uitgebreide, geconsolideerde en bewezen wijsheid van 's werelds toonaangevende professionals op dit gebied. De website van APMP is een elektronische bibliotheek met honderden gearchiveerde presentaties, artikelen en sjablonen die best practices uit de branche weergeven.

EVENEMENTEN & CONFERENTIES

Leden hebben toegang tot lokale evenementen, die in het land worden gehouden, over onderwerpen de van belang voor professionals in proposals, bids en tenders, en die de ideale omgeving bieden om te netwerken. Ook naastgelegen activiteiten komen aan bod zoals marketing, inkoop en sales management. De APMP conferentie was het belangrijkste evenement in 2019 voor bid en proposal professionals in Nederland. Dit tweedaagse evenement omvatte boeiende keynote-sprekers, sprekers uit de topindustrie en praktische workshops. 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina