De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Grote ledenwerf campagne met flinke korting op contributie

Op dinsdag 1 oktober lanceert APMP wereldwijd een "15-voor-12" nieuwe leden campagne, waar nieuwe leden 15 maanden lidmaatschap ontvangen voor de normale 12-maanden lidmaatschapsprijs. Dit is maar liefst 25% korting!

Tegelijkertijd wordt er gedurende de maand oktober bijgehouden welke bestaande leden de meeste nieuwe leden gerekruteerd hebben en welk chapter het meest procentueel is gegroeid. Na 31 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. 

Wordt lid!

Maak gebruik van deze scherpe aanbieding om lid te worden van APMP. Kent u een APMP NL lid? Geef hem of haar op bij aanmelden waarmee hij/zij in aanmerking  komt voor prijzen voor ledenwervers! Lees alles over de voordelen van APMP lidmaatschap en word lid met korting via deze speciale 15for12 pagina!

Ken je iemand die lid wil worden?

Zorg dat hij of zijn jouw naam doorgeeft bij aanmelden! Met korting lid worden kan via deze 15for12 pagina.

Prijzen voor ledenwervers

Individueel

Het lid van elk chapter dat het grootste aantal nieuwe leden rekruteert, ontvangt een geldprijs van 250 USD. Zorg dus dat jouw naam opgeven wordt door het nieuw lid! 

Voor ieder nieuw lid, ontvangt het bestaande lid één inzending voor deelname aan de wedstrijd voor de hoofdprijzen. Met andere woorden, als je drie mensen werft, krijg je daarvoor drie inzendingen voor de wedstrijd. Het prijzenpakket hiervan bevat:

  • Een registratie voor BPC 2020, of BPC Europe, of een APMP chapter symposium
  • Een Foundation-level certificering (niet te upgraden maar overdraagbaar) en
  • 1000 USD contant.

APMP Chapters

De top-drie chapters (op basis van percentagegroei) ontvangen elk twee Foundation-level certificeringen en twee registraties voor een conferentie of evenement om aan hun leden te geven naar eigen inzicht.

 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina