De enige beroepsvereniging voor bid- & proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Ledenmeeting en excursie in het Innovatiecenter VodafoneZiggo

Op 6 maart ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het bezoek aan het Innovatiecenter van VodafoneZiggo in Utrecht. We doen dit samen met de leden van onze zusterorganisatie van de contractmanagers NBCM. We hebben plaats voor maximaal 10 leden van APMP, dus meld je snel aan! Mochten er meer dan 10 aanmeldingen zijn, dan plaatsen we je op een wachtlijst. Er geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Aanmelden kan tot en met maandag 25 februari.

Locatie

Boven Vredenburgpassage 124,
3511 WR Utrecht.

Dringende advies

Kom met het OV: er is geen eigen parkeergarage bij het VZ kantoor. 

Let op:

Legitimatie tonen bij de ingang verplicht. 

Programma

  • 16H00-16H30: Inloop
  • 16H30-17H00: Rondleiding Innovatiecenter
  • 17H00-17H30: Bidmanagement bij VodafoneZiggo
  • 17H30-18H00: Van opdracht naar uitvoering van de overeenkomst
  • 18H00-18H45: Hapje en drankje.

Kom jij ook?

Aanmelden voor deze meeting kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem je een introducé mee? Fantastisch, laat dit dan even weten.

APMP in-house

APMP promotie in jouw bedrijf? Laat een APMP ledenmeeting in jouw bedrijf plaatsvinden! Meld dit bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inbreng van ideeën en suggesties

Ideeën en suggesties voor onderwerpen, sprekers, workshop voor onze ledenmeetings zijn van harte welkom! Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar één van de bestuursleden. Bellen kan natuurlijk ook!

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina