De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

De zeer geslaagde avond beginnen we met een drankje vooraf. We hebben voor het diner meer dan 100 mensen te gast! Daarna aan tafel: heerlijk diner en geanimeerde gesprekken. De Award “Proposal Team van het Jaar 2018” is gewonnen door een proposal team van Fujitsu; genomineerd waren ook teams van BSI|Econocom en Thales Nederland.  Het is zoals wordt opgemerkt: “een top avond”! Bovendien is er nog een indrukwekkende demonstratie door Hulphond Nederland, die door APMP NL tijdens dit jubileum gesponsord wordt. Ook worden 5 proposal managers in het zonnetje gezet omdat ze deze dag hun Foundation Level Certification hebben behaald!

Klik hieronder voor de foto-impressie:

Het congres met meer dan 120 bezoekers wordt geopend door onze voorzitter Wouter van Tienhoven. We hebben een aantal geweldige key-note sprekers als start: Generaal b.d. Peter van Uhm (Hulphond Nederland), Thomas Spoormans (Europese Commissie DG Growth) en Sjoerd Barnhoorn (Offerte Coach).

In totaal zijn er daarna maar liefst 13 presentaties/workshops die bezocht kunnen worden. Thema’s zijn niet alleen proposal management maar ook: contractmanagement, marketing, inkoop, bestuur & politiek, inkooprecht, praktijkcases en algemeen management.

Aansluitend zijn er key-notes van Richard Buijs (Strategic Proposals NL), Paulo Magina (OECD) en Frans van Seumeren (FC Utrecht, oud-directeur Mammoet).

Klik hieronder voor de foto-impressie: