De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Grote ledenwerf campagne met flinke korting op contributie

Op dinsdag 1 oktober lanceert APMP wereldwijd een "15-voor-12" nieuwe leden campagne, waar nieuwe leden 15 maanden lidmaatschap ontvangen voor de normale 12-maanden lidmaatschapsprijs. Dit is maar liefst 25% korting!

Tegelijkertijd wordt er gedurende de maand oktober bijgehouden welke bestaande leden de meeste nieuwe leden gerekruteerd hebben en welk chapter het meest procentueel is gegroeid. Na 31 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. 

Wordt lid!

Maak gebruik van deze scherpe aanbieding om lid te worden van APMP. Kent u een APMP NL lid? Geef hem of haar op bij aanmelden waarmee hij/zij in aanmerking  komt voor prijzen voor ledenwervers! Lees alles over de voordelen van APMP lidmaatschap en word lid met korting via deze speciale 15for12 pagina!

Ken je iemand die lid wil worden?

Zorg dat hij of zijn jouw naam doorgeeft bij aanmelden! Met korting lid worden kan via deze 15for12 pagina.

Prijzen voor ledenwervers

Individueel

Het lid van elk chapter dat het grootste aantal nieuwe leden rekruteert, ontvangt een geldprijs van 250 USD. Zorg dus dat jouw naam opgeven wordt door het nieuw lid! 

Lees meer: Grote ledenwerf campagne 2019

De Marktdag Aanbesteden is een bijeenkomst van ondernemers en overheden die gericht is op hun onderlinge communicatie rond aanbestedingsprocedures. Kortom: een interessante bijeenkomst waar beide partijen uit de aanbestedingswereld samenkomen. De Marktdag is gericht op aanbesteden in het algemeen en het kweken van begrip over en weer. Deze "marktdagen" worden regelmatig in verschillende regio's gehouden en zijn een mooie gelegenheid voor ontmoeting tussen lokale aanbesteders en marktpartijen!

Marktdag Aanbesteden Achterhoek

Op 3 oktober wordt de Marktdag Aanbesteden Achterhoek georganiseerd in Ulft. Vanaf 13.00 uur een interessant programma van lezingen, workshops en netwerken. Deelname is gratis. Informatie en inschrijven via Eventbrite.

APMP biedt leden de mogelijkheid om met digitale badges hun APMP certificering (aan) te tonen.

Wat zijn digitale badges

De wereld verandert snel en de traditionele beoordelingsmethoden ondervangen niet het leren dat overal en op elke leeftijd gebeurt. Digitale badges zijn een hulpmiddel voor het identificeren en valideren van de vaardigheden, kennis, prestaties en competenties van mensen.

Lees meer: Digitale Badges voor gecertificeerde APMP leden

U moet voortaan de website van APMP gebruiken om voldoende CEU's voor uw lopende certificering te registreren, anders kunt u uw certificeringsstatus verliezen.

Meld u aan bij www.apmp.org en ga naar 'Profile Home'. Klik op 'Manage Profile' en scrol omlaag naar het pictogram 'Professional Development'. Hier kunt u uw CEU's registreren.

Zorg ervoor dat u deze regels volgt - en deel de wijziging met APMP-gecertificeerde collega's die mogelijk ook risico lopen.

Voor meer informatie zie https://www.apmp.org/page/APMPCEUs.

 

 

APMP-leden profiteren van vele voordelen, zowel lokaal als wereldwijd, waaronder:

APMP CERTIFICERING

Het drieledige certificeringsprogramma van APMP is ontworpen om competenties en best practices aan te tonen die waarover APMP leden beschikken. Certificering toont je professionele status aan op het gebied van proposals, bids, tenders, business development en capturing.

KENNIS

Leden hebben 24/7 toegang tot de waardevolle APMP ‘Body of Knowledge’ (BOK), een uitgebreide, geconsolideerde en bewezen wijsheid van 's werelds toonaangevende professionals op dit gebied. De website van APMP is een elektronische bibliotheek met honderden gearchiveerde presentaties, artikelen en sjablonen die best practices uit de branche weergeven.

EVENEMENTEN & CONFERENTIES

Leden hebben toegang tot lokale evenementen, die in het land worden gehouden, over onderwerpen de van belang voor professionals in proposals, bids en tenders, en die de ideale omgeving bieden om te netwerken. Ook naastgelegen activiteiten komen aan bod zoals marketing, inkoop en sales management. De APMP conferentie was het belangrijkste evenement in 2019 voor bid en proposal professionals in Nederland. Dit tweedaagse evenement omvatte boeiende keynote-sprekers, sprekers uit de topindustrie en praktische workshops. 

De APMP certificering brengt vele voordelen. Onder andere de aandacht voor continue vernieuwing en uitbreiding van je kennis.
Voor Foundation gecertificeerden is dit 20 CEU's per twee jaar, voor andere levels is het 40 CEU's.

Shipley en Strategic Proposals bieden je de mogelijkheid om een webinars gratis te volgen.De webinars zijn altijd relevant en interessant. Van harte aanbevolen!

Per webinar per uur mag je 1 CEU opvoeren in je CEU-overzicht.

Aanmelden via de Shipley en Strategic Proposals (UK) websites.

Wil je proposal management aandacht geven in jouw bedrijf en daarbij APMP promoten? Laat een APMP-ledenmeeting in jouw bedrijf plaatsvinden!

Wij zijn altijd op zoek naar centraal gelegen locaties voor het houden van onze kwartaalbijeenkomsten. Als jij in jouw kantoorgebouw een vergaderzaal hebt voor maximaal een 30-tal personen, over parkeerplaatsen beschikt en via je bedrijfscatering kunt zorgen voor warme en koude dranken en een snack, dan stellen wij het ten zeerste op prijs om hiervan een keer gebruik te kunnen maken. Bovendien kun je collega’s laten deelnemen, zonder dat ze daarvoor in de auto moeten stappen.

Je kan contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een van de bestuursleden, alvast dank voor je medewerking!

 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina