De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

De APMP in Nederland bestaat ondertussen ruim 10 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit jubileum te vieren willen we de ledenmeeting op 26 november 2015 een extra feestelijk tintje geven en hebben dan ook een zeer speciaal programma met bijzondere sprekers:

Peter R. de Vries

Bekende televisie persoonlijkheid. Voor zijn onderzoeksprogramma's werd hij bekroond met een Emmy Award.

Nicolas Adams

Nic leidt de afdeling Opportunity Management bij de firma Teradata UK/I in Londen. Tevens is Nic Finance Director bij APMP UK en gekozen in de APMP International Board of Directors.

Ireen Boon

Ireen is een bekende voor ons; zij presenteerde al eerder een interactieve workshop.  Ireen Boon is eigenaar van het public affairs bureau Trias Politica Advies.

Lex de Jager

Lex is sedert 1989 advocaat in Amsterdam en een van de oprichters en partners van Van Till Advocaten. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aanbestedingsrecht.

Programma

Het programma begint 13.30 uur en loopt door tot ca. 20.30 uur en omvat ook een buffet-diner.

Download hier het uitgebreide programma van deze bijzondere ledenmeeting met de onderwerpen van de presentaties, achtergrond informatie over de sprekers en activiteiten. 

Locatie

Van der Valk Almere
Veluwezoom 45
1327 AK Almere
www.hotelalmere.nl
Tel + 31 36-80008000

 

Let op

De meeting is voor leden gratis maar de beschikbaarheid is beperkt dus meld je snel aan.

Indien je een introducé mee wilt nemen, is dit prima echter vragen we dan wel een kleine vergoeding van € 25,- die vooraf voldaan moet worden. Neem hierover direct contact op met Elena Kwadrin ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Je kunt je aanmelden tot en met 12 november a.s.

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina