De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Professioneel Vlooien doe je Zoo!

De eerste ledenmeeting in het jaar is zoals gebruikelijk ook tevens de Algemene Ledenvergadering. Daarna hebben we een spreker met een bioLOGISCH onderwerp, nl. Daniel Seesink van Bewust Zoo! die de lezing Professioneel Vlooien doe je ZOO! geeft.

Programma

  • 17.00 – 17.30 uur: Inloop en koffie
  • 17.30 – 18.30 uur: Algemene ledenvergadering
  • 18.30 – 19.30 uur: Daniel Seesink: “Professioneel Vlooien doe je Zoo”
  • 19.30 – 20.00 uur: Netwerken en napraten onder het genot van een hapje en een
    drankje 

“Professioneel Vlooien doe je Zoo”

“If you don’t understand apes, you don’t understand people”, aldus Daniel Seesink van Bewust Zoo! Door het gedrag van apen te observeren zijn wij in de afgelopen decennia veel te weten gekomen over ons eigen (oer)gedrag. Maar wat heb je aan die kennis in je dagelijkse werk? Vraag je dan eens af wat er zou gebeuren wanneer je een gorillaman aan de top van een chimpansee-organisatie zou plaatsen. Of let eens goed op wie er met wie gaat lunchen. En op welke plaats aan de tafel je collega’s plaatsnemen. Hoe vaak wordt je eigenlijk gegroet door je leidinggevende? Enwat zegt dat over jouw plaats in de organisatie? En tot slot: hoeveel weet je eigenlijk van je collega’s, danwel je klanten of potentiële klanten? En in hoeverre hou je hiermee rekening bij het schrijven of beantwoorden van een aanbestedingsdocument? Wanneer je het gedrag van apen begrijpt, begrijp je het gedrag van mensen. Deze lezing geeft je inzichten die je helpen de bioLOGISCHE drijfveren van ons gedrag effectief te benutten in je dagelijkse werk.

Gastspreker

Daniel Seesink is bioloog en oprichter van Bewust Zoo! Hij coacht en begeleidt met succes directieleden, bestuurders en managers in het leren kennen, herkennen en benutten van de bioLOGISCHE drijfverenvan ons gedrag. Dit stelt hen in staat de gedragsdoelen die horen bij een transitietraject, reorganisatie of cultuurprogramma te halen. Hij neemt hen mee naar de mooiste dierentuinen van Nederland om daar aan de hand van het gedrag van apen inzicht te krijgen in de fascinerende en o zo herkenbare gedragingen van deze sociale en empathische dieren. Dit vanuit zijn eigen fascinatie voor de overeenkomsten tussen het gedrag van apen en het intermenselijk gedrag. “Een fascinatie die ik graag wil delen”, aldus Seesink.

Locatie

We zijn deze keer te gast bij Comparex Nederland BV en onze gastvrouw is Monique Prins.

Comparex Nederland BV
Naritaweg 177
1043 BW Amsterdam
Contactpersoon: Monique Prins
M +31 (6) 46288868
 
 

Kom jij ook?

Kom jij ook naar deze meeting met dit bioLOGISCHE onderwerp? Geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Neem je een introducé mee? Fantastisch, laat dit dan even weten. 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina