De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Vorige activiteiten

Hier staat een overzicht van vorige activiteiten. Van sommige activiteiten zijn er verslagen, presentaties en/of foto's beschikbaar. Deze zijn echter alleen beschikbaar voor APMP leden! Log in om daarvoor toegang te krijgen. 

Op 9 oktober a.s. organiseerden we een zeer interessante en uitgebreide APMP avond die raakt aan het hart van ons vakgebied:

  • Ten eerste een interactieve workshop leidinggeven voor bid en tendermanagers, verzorgd door Evert Jan van Hasselt 
  • Ten tweede: het bidteam van Fujitsu. Dat is dit jaar bekroond tot beste bidteam van 2018. Marco Dekker van het winnende team deelt zijn best practices en ervaringen met jullie!

Gastheer

We zijn te gast in het Demo Center van Fujitsu Nederland in Maarssen. 

De presentaties en foto's zijn beschikbaar na inloggen.

Log in om meer te lezen...

Win the deals that matter

Op deze ledenmeeting gaat Victor Mendels in op zijn fascinatie voor het vak bid en tendermanagement en geeft enkele van zijn geheimen prijs over hoe wel je deals te winnen! Een inspirerende en humorvolle lezing die jou tot denken aanzet en je helpt nog meer trajecten te scoren! Zie hieronder voor de foto's van de meeting.

Locatie

Douwe Egbert Experience Center in Utrecht. 

Lees meer: Ledenmeeting 4 september 2019

Mini-symposium Social Selling

Op dit mini-symposium zijn we te gast bij Deloitte in Utrecht en spreken drie deskundigen over Social Selling: 

  • Koen Wouters - Winning Proposals
  • Marcel Hazeleger - TenderApp
  • Mireille Gielians - HSO.

Zij vertellen vanuit hun grote vakkennis en ervaring hoe je je dagelijkse werkzaamheden makkelijker en beter kunt inrichten op basis van de inzet van de juiste middelen.

Met social selling bouw je heel gericht aan je relaties, nog voordat je fysiek contact hebt met iemand. Social selling vormt zo dan ook vaak het begin van een proces wat door Microsoft Dynamics 365 volledig ondersteund wordt. Zo kun je door een koppeling met LinkedIn, eenvoudig inzicht krijgen in de ervaring en het zakelijke netwerk van alle stakeholders.

Lees meer: Mini-symposium 19 juni 2019

Ledenmeeting en excursie in het Innovatiecenter VodafoneZiggo

Op 6 maart zijn we op bezoek geweest bij het Innovatiecenter van VodafoneZiggo in Utrecht. We deden dit samen met de leden van onze zusterorganisatie van de contractmanagers NBCM. 

Log in om de presentatie te downloaden en de foto-impressie te bekijken

Log in om meer te lezen...

De Algemene Ledenvergadering is deze avond gehouden en er werd de start van het APMP jubileumjaar gevierd in Leusden. Het was een zeer geanimeerde en succesvolle avond!

Allereerst werd de ALV gehouden. Na de bespreking van het jaarverslag hebben de aanwezige leden de verslaglegging en (financiële) beleid unaniem goedgekeurd en decharge verleend. Log in om de presentatie en verslag van de avond te downloaden (onderaan dit artikel). Het jaarverslag kan (zonder inlog) gedownload worden via het menu: Over APMP => Jaarverslag.

Aanwezig waren ongeveer 30 sprekers en partners in het jubileumcongres van 10 en 11 april 2019 en leden en genodigden van APMP Nederland. De bedoeling van de bijeenkomst was -mede- om vertegenwoordigers van uiteenlopende beroepsgroepen kennis te laten maken met elkaar. Deze opzet slaagde geheel, niet in de laatste plaats door de uiteenlopende beroepsmatige achtergronden van de aanwezigen. Hierdoor ontstond een levendige dynamiek tussen vertegenwoordigers van onder andere inkoop, verkoop, proposal management, contractmanagement en inkooprecht. 

Met dank aan Appalti voor de het uitstekende gastheerschap!

Log in om verder te lezen en een impressie van de avond te krijgen d.m.v. een video rapportage en foto's!

Log in om meer te lezen...

MVI: de andere kant van de tafel vanuit inkooppraktijk en tender best practices

Op 19 september waren Thea Smid-Verheul en Octavia Siertsema te gast. Twee zeer ervaren sprekers die werkelijk alles weten van het inschrijven op aanbestedingen, het evalueren van inschrijvingen vanuit inkoop en het toepassen van maatschappelijk verantwoord inschrijven (MVI) en social return (SR).

Zij gingen uitgebreid in op hun ervaringen op het gebied van inschrijven op aanbesteden, MVI en SR en gaven inside tips en tricks over hoe winnend om te gaan met inschrijven op aanbestedingen, MVI en SR.

Lees meer: Ledenmeeting 19 september 2018

Beantwoorden van internationale RFQ's en RFI's + excursie!

Afgelopen woensdag, 13 juni zijn wij te gast bij Thales in Hengelo. Na een hartelijk welkom en ontvangst met koffie volgen we in twee groepen van ongeveer vijftien een rondleiding. Thales voortgekomen uit Hollandse Signaalapparaten en is nu onderdeel van de Franse multinational Thales. Een echt High Tech bedrijf.  Verschillende soorten radars zijn ontwikkeld en worden voortdurend geperfectioneerd. Met  terechte trots worden de verschillende technisch hoogstandjes getoond en toegelicht.

Lees meer: Ledenmeeting 13 juni 2018

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina