De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

De Algemene Ledenvergadering is deze avond gehouden en er werd de start van het APMP jubileumjaar gevierd in Leusden. Het was een zeer geanimeerde en succesvolle avond!

Allereerst werd de ALV gehouden. Na de bespreking van het jaarverslag hebben de aanwezige leden de verslaglegging en (financiële) beleid unaniem goedgekeurd en decharge verleend. Log in om de presentatie en verslag van de avond te downloaden (onderaan dit artikel). Het jaarverslag kan (zonder inlog) gedownload worden via het menu: Over APMP => Jaarverslag.

Aanwezig waren ongeveer 30 sprekers en partners in het jubileumcongres van 10 en 11 april 2019 en leden en genodigden van APMP Nederland. De bedoeling van de bijeenkomst was -mede- om vertegenwoordigers van uiteenlopende beroepsgroepen kennis te laten maken met elkaar. Deze opzet slaagde geheel, niet in de laatste plaats door de uiteenlopende beroepsmatige achtergronden van de aanwezigen. Hierdoor ontstond een levendige dynamiek tussen vertegenwoordigers van onder andere inkoop, verkoop, proposal management, contractmanagement en inkooprecht. 

Met dank aan Appalti voor de het uitstekende gastheerschap!

Log in om verder te lezen en een impressie van de avond te krijgen d.m.v. een video rapportage en foto's!

Log in om meer te lezen...

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina