De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Win the deals that matter

Op deze ledenmeeting gaat Victor Mendels in op zijn fascinatie voor het vak bid en tendermanagement en geeft enkele van zijn geheimen prijs over hoe wel je deals te winnen! Een inspirerende en humorvolle lezing die jou tot denken aanzet en je helpt nog meer trajecten te scoren! Zie hieronder voor de foto's van de meeting.

Locatie

Douwe Egbert Experience Center in Utrecht. 

Over Victor Mendels

Victor Mendels is specialist op het gebied van Bid Management en initiatiefnemer van de populaire Bid Management Nieuwsbrief en de nieuwe podcast 'De Gunfactor', die binnenkort start op Spotify & Apple Podcasts. Hij heeft een originele visie op Bid Management en weet wat er voor nodig is om grote interessante opdrachten te winnen. Victor heeft jarenlang ervaring opgedaan met het binnenslepen van complexe en omvangrijke uitbestedingstrajecten, bij organisaties, zoals KPN, Computacenter en Dimension Data. Deals liepen vanaf 100k TCV tot (soms tientallen) miljoenen (win ratio van 43%).

Hij leeft samen met Marit in Utrecht en is trotse vader van twee kleine kinderen (Louise van 4 en Philip van 2 jaar oud). Muziek is zijn grootste passie, zowel het luisteren als het zelf maken. Hij drumt en bezoek regelmatig concerten. Verder reist Victor graag de wereld rond en is hij nieuwsgierig naar avontuur. Herinneringen maken voor het leven en nieuwe dingen leren zijn voor hem belangrijk!

Foto's

Klik op de onderstaande foto voor een foto impressie van de meeting.

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina