Het blog voor bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

De rechter in het kort geding over aanbestedingen

Niet alleen bidmanagers weten soms de ene week nog niet, waar ze de andere week druk mee zullen zijn. Ook advocaten hebben hier soms mee te maken. Ben je het niet eens met de gunning bij een aanbesteding, dan is een kort geding vaak de enige manier om alsnog je gelijk (proberen) te halen. De stand-still termijn na de gunningsbeslissing geeft je hiervoor slechts zeer beperkt de tijd. In deze presentatie legt mr Tjeerd Grünbauer van Van Veen Advocaten uit hoe het proces bij de rechtbank te werk gaat.

Hoe je APMP certificering up to date met CEU’s

Per APMP certificeringslevel hoef je slechts een keer een examen te doen. Dit is dus slechts een momentopname. APMP ziet graag dat je actief met je vak bezig bent en ook blijft bijleren. Om je certificering geldig te houden dien je elke 2 jaar 20 of 40 Continuing Education Units (CEU) te halen. In deze presentatie legt ons voorzitter Wouter van Tienhoven uit hoe je deze punten kan verzamelen en hoe je deze op de apmp.org website zelf kan registreren.

Locatie

We zijn deze keer te gast bij G4S en onze gastheer is Bart den Boer.

Log in om de presentaties te downloaden.

Log in om meer te lezen...

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina