De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

APMP helpt je vooruit in je professie

Verder komen in uw vak als bid, proposal of tender manager? Maak één van de beste stappen in uw carriëre en word lid van APMP.

APMP, de enige beroepsvereniging voor de bid & proposal professional

Bij APMP doet u kennis op, deelt u ervaringen met vakgenoten en kunt u zich laten certificeren zodat u als professional erkent en herkend wordt!

Het lidmaatschap biedt het volgende:

  • APMP certificering
  • Jaarlijks internationale APMP Bid & Proposal Conference
  • Live en on-demand webinars
  • APMP Body Of Knowledge (BOK)
  • Lidmaatschap van een lokaal APMP Chapter met lokale activiteiten
  • Publicaties, waarvan vele gratis
  • Website "Winning The Business" met relevant beroeps en industrie content
  • Kalender met aankomende (internationale) events, cursussen en workshops.

Onze leden komen uit zeer diverse branches, van ICT tot finance en engineering, zowel profit als non-profit.  Word lid: meer dan 10000 professionals gingen u voor!

Als APMP-NL lid  ontvang je regelmatig nieuwsbrieven en twee maal per jaar het tijdschrift voor de proposal professional: "APMP Journal".  Bovendien ontvangen leden korting op toegangsprijs voor de APMP Annual Bid & Proposal Conference –  hèt wereldwijde evenement voor proposal management.

Leden krijgen ook korting op de internationale certificering voor proposal managers. Deze certificering is opgezet volgens de strenge normering van de APM.org, die ook de certificeringsnorm voor ITIL en Prince heeft opgezet. 

Hoe wordt u lid en wat kost het?

Voor lidmaatschap kunt u zich op de internationale APMP website registreren. Het standaard lidmaatschap kost 155 US Dollar per jaar, een prima investering in uw loopbaan! Vergeet hierbij niet aan te geven dat uw lokale chapter “Netherlands Chapter” is.

Hebt u vragen hierover, neem dan gerust contact op met onze ledenadministratie. Zie hiervoor het menu "Contact".

 

 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina