De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

De APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. De APMP zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken.

APMP NL doet dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te verzorgen. Maar ook door informatieve en aansprekende leden bijeenkomsten en webinars te organiseren. 

De APMP is een vereniging in Nederland en staat geregistreerd bij de KvK te Utrecht. Jaarlijks wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden waarbij verslag wordt gedaan aan de leden van alle organisatorische, financiële en wervingsactiviteiten. De leden worden opgeroepen om actief deel te nemen in deze drie gebieden, de functies hiervoor worden tweejaarlijks verkiesbaar gesteld.

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina